PRØV OGSÅ: Grønne bøffer med bønnefritter
1. QUINOA-TABBOULEH: Kog quinoa efter anvisningen på pakken. Løsn lidt med en gaffel. Skyl og halvér tomaterne. Rist mandlerne på en tør pande i 3-4 minutter, til de dufter. Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend quinoa med tomater, mandler og fennikel. Pynt med masser af friskhakket dild.
2. SPICY DRESSING: Skræl ingefær, og rens chili. Blend ingefær, chili og korianderblade i en minihakker. Tilsæt limesaft og revet limeskal, fiskesauce, honning og sesamolie, og blend til en grov dressing.
3. Fjern bladene fra blomkålshovedet. Skær det i 4 store skiver på ca. 2½ cm’s tykkelse. Steg blomkålsskiverne i olie på en (grill)pande i 2 minutter på hver side. Servér dem med quinoa-tabbouleh dryppet med spicy dressing.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kyllingesalat med avocado, ærter og citrus-urte-yoghurt - Få opskriften her