
Det kan godt betale sig at købe pitabrød af god kvalitet, f.eks. hos bageren.
1. Rygeostdressing: Rør rygeost sammen med yoghurt og tahin. Smag til med salt og peber.
2. Coleslaw: Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Snit spidskål fint. Rens radiserne, og skær dem i papirtynde skiver. Hak basilikum fint. Vend det hele i dressingen.
3. Skær oksekødet i 8 stykker, og steg dem i olivenolie på en pande. Tag det fra varmen, og sæt stykkerne på spyd. Hak estragon fint, og drys det på kødet. Krydr med salt og peber.
4. Servering: Lun pitabrødene i ovnen eller på brødristeren, og servér dem med oksekødsspyd og coleslaw.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.