1. BAGT BUTTERNUTSQUASH: Tænd ovnen på 200°. Skrab kernerne ud af den halve butternutsquash, og læg den på en bradepande beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag den mør i ovnen i ca. 30 minutter. Skær butternutsquashen i skiver på den lange led.
2. VALNØDDEPESTO: Blend valnødderne groft i en minihakker. Skyl og nip persillen. Hak parmesanen groft. Blend persille og parmesan sammen med valnødderne til en grov rasp. Tilsæt olie, og blend det til en grov pesto.
3. Rør hakket oksekød sammen med sennep, salt og peber. Form små kødboller på størrelse med valnødder. Steg dem i olie på en pande i 3 minutter på hver side. Ryst panden, så de selv triller rundt. Kog pasta efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra. Anret pasta med kødboller, butternutsquash og valnøddepesto, og servér straks.
TIP: Til en klassisk pesto skal du bare bytte valnødder og persille ud med pinjekerner og basilikum.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Butternutsquash-suppe med stegte kikærter - Få opskriften her
Onsdag: Varmrøget laks med bulgursalat og grapefrugt - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingekebab med rå grøntsager og fladbrød - Få opskriften her
Fredag: Thai-bøf-nudelsalat med jordnødder - Få opskriften her