Røget laksetatar med rævesauce
Mad

Røget laksetatar med rævesauce

29. marts 2022
Af: Ida Davidsen
Tekst: Jane Frederiksen, Foto: Bjørn Jakobsen
Så er der godt nyt fra smørrebrødsjomfruen over dem alle, Ida Davidsen.

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 skive franskbrød
  • Rævesauce

Røget laksetatar

  • Finthakket røget laks
  • 1 spsk purløg
  • 1 spsk rødløg
  • Lidt flydende Maggi Aroma (smagsforstærker)
  • Lidt balsamico glaze

Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød. Denne gang er det en lækker sag med røget laksetatar.

Sådan gør du
Rør tataren sammen til en kompakt, men blød konsistens, og anret den på den smurte skive brød. Hæld lidt rævesauce evt. i et plastbæger, sæt den midt på smørrebrødet og server med lidt dild.

Læs også