Spænd bagepapir fast i bunden af en 22 cm stor springform. Skær lagkagebundene til, så de passer i formen. Læg den nederste bund i formen, og smør den med alt syltetøjet. Stil til side.
Hak chokoladen helt fint, og smelt den over et vandbad. Pisk æggeblommerne helt hvide med sukkeret, og hæld forsigtigt den smeltede chokolade i, mens du pisker. Stil til side. Pisk fløden til skum, og vend ¹⁄3 af skummet over i chokoladeblandingen, og vend chokoladeblandingen forsigtigt tilbage i resten af flødeskummet. Fordel moussen over bunden med syltetøj, og læg en bund over kagen. Pak form og kage ind i film, og sæt den i køleskabet i minimum 4 timer eller natten over.
Bring fløden i kog. Hak chokoladen fint, og rør den i den fingervarme fløde. Smør et tyndt lag chokoladeglasur over kagen. Stil den køligt, så glasuren kan sætte sig. Tag kagen ud af formen, og servér den i små stykker.
Prøv også:
Små hindbærtærter
Læs mere om: