Du kan sagtens blande farsen til bøfferne i god tid. Coleslawen bliver også kun bedre af at trække i nogle timer.
1. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Varm olien op på en pande, og steg løg, hvidløg, gulerødder og peberfrugt, til de er bløde. Hæld væden fra majsene, og vend dem i retten. Krydr med salt, peber og paprika. Køl det af. Kom massen i en skål, og tilsæt æg, mælk og polenta. Rør det sammen til en ”fars”, og form ”bøffer” af farsen med fugtige hænder. Panér bøfferne i polenta, og steg dem gyldne i olie på panden.
2. Coleslaw: Snit kålen meget fint, evt. på et mandolinjern. Skræl pastinakken, og riv den groft. Rør dijonnaise og yoghurt sammen med persille, og vend kål og pastinak heri. Smag til med salt og peber. Servér majsbøfferne med coleslaw og grøn salat.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Omelet med indiske grøntsager – Få opskriften her
Gulerodssuppe med linser og gedeostcreme – Få opskriften her
Risotto med svampe og gorgonzola – Få opskriften her
Tortellini med porrer, spinat og valnødder – Få opskriften her