1. Tænd ovnen på 180°. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad. Bland krydderierne sammen, og drys dem over kyllingelårene. Dryp med olie. Steg kyllingelårene i ovnen i 35 minutter.
2. Blomkåls-crumble: Blend blomkålen fint i en foodprocessor eller blender. Steg kålen i olie på en pande ved lav varme, til det er helt mørt. Krydr med salt og peber.
3. Blomkålsmos: Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Skær blomkålen i stykker (også hele stokken), og kog den i usaltet vand sammen med kartoflerne. Hæld vandet fra, og blend det til mos (gerne med en stavblender). Brun smørret i en gryde, og tilsæt det undervejs, når du blender mosen. Smag til med salt og peber. Servér kyllingelårene med blomkåls-crumble og blomkålsmos drysset med koriander.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pizza med kødsauce, peberfrugter og chili - få opskriten her