Rids sværen på rå svinekam, og gnid den med groft salt. Læg den saltede svinekam på en rist, så den ligger helt lige. Læg stanniol under den, hvis den står skævt. Fyld lidt koldt vand i bradepanden, og steg din svinekam i ovnen ved 200° i ca. 1½-1¾ time, eller til den er 78-80° i midten. Afslut evt. med at grille din svinekam, hvis sværen ikke er helt sprød. Lad din svinekam trække i mindst 15 minutter, inden du skærer den.
Pluk salaten. Rør citronsaft og olivenolie sammen, vend dressingen med salat og ærter, og smag til med salt og peber. Anret salaten med parmesan.
LÆS OGSÅ: Opskrifter på flæskesteg
Servér din svinekam med salat og nye kartofler.
Gem halvdelen af den lækre svinekam til fredag.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER