Omelet smager skønt også til aftensmad. Sæt fut under både grøntsager og forbrænding med smagfulde indiske krydderier.
1. Indiske grøntsager: Nip bønnerne, og skær dem i 2-3 stykker hver. Pil og hak hvidløg fint. Rens forårsløgene, og hak dem fint. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Steg bønnerne i olie på en pande i 5 minutter. Tilsæt hvidløg og halvdelen af forårsløgene, og steg kort. Tilsæt tomater, og steg, til de begynder at blive bløde. Drys krydderierne over, og steg i 1-2 minutter. Smag til med salt og peber, træk panden fra varmen, og vend resten af forårsløgene i. Hold grøntsagerne varme.
2. Omelet: Pisk 2-3 æg sammen. Tilsæt 1 spsk. koldt vand. Varm lidt smør op på en lille pande (ca. 20 cm i diameter) ved middel varme. Hæld æggemassen på, og lad den stivne. Drys med lidt salt, peber og friske krydderurter, og rul din omelet sammen. Gentag med resten af æggene, så du får 4 omeletter i alt. Servér omelet med de indiske grøntsager som tilbehør.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Gulerodssuppe med linser og gedeostcreme – Få opskriften her
Risotto med svampe og gorgonzola – Få opskriften her
Tortellini med porrer, spinat og valnødder – Få opskriften her