Server en overdådig brunch til påske med denne herlige ret med pocheret æg.
Sådan laver du pocheret æg med spinat og hollandaisesauce
Hæld varmt vand i en blender og stil den til side. Hæld vandet fra blender og tør den godt.
Smelt smørret. Kom æggeblomme og citronsaft i blenderen, dæk den til og blend. Tilsæt den varme smør - i en tynd stråle - og fortsæt med at blende. Tilsæt salt og peber. Tilsæt evt. mere citronsaft.
Kom 1 dl vand i fire kaffekopper, som kan tåle mikroovn. Slå et æg ud i hver og dæk med mikro-egnet film. Prik nogle huller i og kog 1 æg ad gangen ved højeste effekt i 1 min.
Kogetiden kan variere fra ovn til ovn, f.eks. 750 watt 1 min. eller 650 watt 1 min. 15 sek., så prøv dig frem.
Skyl spinaten. Opvarm en stegepande med 1 spsk olivenolie, og med det vand, der hænger ved, steges spinaten, til den falder sammen.
Anret først spinaten på tallerkenen, læg det pocherede æg ovenpå og hæld lidt hollandaisesauce over til sidst.
Serveres evt. med brød.
Får du gæster?
Find skønne menuer HER
Sund mad
Find lækre og sunde opskrifter HER
Sød tand?
Find lækre desserter HER