1. Fiskefrikadeller: Læg fiskefarsen i en skål. Fjern citrongræssets yderste lag; skær top og bund af, og hak resten fint. Riv og pres limefrugten. Dræn rejerne, dup dem tørre, og hak dem groft. Hak koriander. Rør citrongræs, limeskal og limesaft, rejer og koriander i farsen. Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie på en pande i 5-6 minutter på hver side ved middel varme.
2. Nudelsalat: Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Rens forårsløg, og snit dem fint. Rens snackpeberfrugten, og skær den i strimler. Skyl aspargesbroccoli, og skær dem i mindre stykker. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver på skrå. Steg forårsløg og chiliflager i olie på en pande i et par minutter. Tilsæt grøntsager og sesamfrø, og lad det stege i 4-5 minutter under omrøring. Hæld vandet fra nudlerne, og vend nudlerne rundt med grøntsagerne på panden. Hæld sesamolie og sojasauce over retten, og vend det godt rundt. Servér med friskhakket koriander, limefrugt skåret i både og fiskefrikadeller.
TIP: Hvis du ikke kan få fat i aspargesbroccoli, kan du bruge almindelig broccoli.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Pasta med portobello-svampe, asparges og æggeblomme - Få opskriften her
Onsdag: Lammekoteletter med agurkesalat og stegte kartofler - Få opskriften her
Torsdag: Fyldt svinemørbrad og hvedekernesalat med asparges - Få opskriften her
Fredag: Krydret kylling med kartofler, oliven og fennikelsalat - Få opskriften her