Hak hvidløg og chili, og fjern chilikernerne. Skær tomaterne i små terninger. Kom olien i en tykbundet gryde eller wok, og svits alle de tørre krydderier i 1-2 minutter. Kom hvidløg og chili i, og steg i 1-2 minutter. Drys sukkeret over, og rør eddiken i. Kog det næsten tørt. Kom tomater og ingefær i, og kog det op. Dæmp varmen, så det stadig småkoger. Drys sennepspulver i, og rør godt. Lad det hele småkoge i ca. ½ time til en tyk grød. Smag til med citronskal og lidt af saften. Skyl, tør, og hak korianderen ret fint, og vend den i (kan evt. undværes!). Kog videre i 2 minutter. Rør evt. lidt Atamon i til sidst. Kom den færdige pickles i små skoldede glas, evt. skyllede med Atamon. Luk dem straks. Opbevar dem koldt. Kan holde i flere måneder uåbnet.
Det er total overskudsagtigt at lave sin egen ketchup - få opskriften her