Skyl agurken, halver den på langs og
skrab kernerne ud.
Skær agurken i 6-8 aflange stænger.
Skræl avocadoen, fjern stenen og skær
avocadokødet i stænger.
Læg en tangplade på sushimåtten med den
ru side opad.
Fordel risen på pladen fra bunden (mod
dig selv) og ¾ del op (væk fra dig).
Pres ikke risene flade, men lad dem være
lette og luftige.
Læg avocado, agurk, krabbe og stenbiderrogn
som en stribe over risene ca. 2 cm fra riskantens
bund (mod dig selv).
Rul måtten stramt sammen om tangen (væk
fra dig selv) og fugt toppen af tangen med et
par dråber vand.
Løft måttens kant og rul rullen helt sammen,
så den lukker i toppen.
Lad rullen hvile 10 min. på køkkenbordet og
skær den i tykke skiver med en våd skarp kniv.
Serveres med lidt wasabi og soja.
Se flere opskrifter på sushi her.
Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.
Læs mere om: