Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Lakse-carpaccio med hytteost
7. juni 2022
Af:
Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Husk at fryse laksen i mindst 24 timer, før du skærer den tyndt ud til carpaccio med hytteost og krydderurter.
4 personer
Tid i alt 10 min
Lakse carpaccio
2 laksefileter
1 pakke hytteost
1 citron
1 bdt purløg
2 stilke persille
Sådan laver du lakse-carpaccio med hytteost
Husk at fryse laksefileterne ned i 24 timer inden servering.
Skær fisken i tynde skiver med en skarp filetkniv. Det er lettest, hvis fisken stadig er lidt frossen.
Rør hytteosten med 2 spsk citronsaft og 2 spsk finthakket purløg.
Smag hytteosten til med salt og peber.
Fordel lakseskiverne på 4 kolde tallerkener og dryp med lidt citronsaft.
Skyl 2 stilke persille, pluk dem groft og vend dem med resten af purløget og lidt olivenolie til en lille krydderurtesalat.
Anret laksen med hytteost og krydderurtesalat og server den koldt.
Prøv også:
Sund grønne sahimiruller
Græsk moussaka
Skaldyrssalat med æble og chili
Tigerrejer på rød peber
Læs mere om:
carpaccio
|
Nytårsmenu
|
Nytår
|
nytårsforretter
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også