Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Foto: Aller Media DK
Mad
Trifli med mascarponecreme og jordbærcoulis
12. september 2023
Af:
Redaktionen
Foto: Aller Media DK
En nem og lækker dessert fyldt med smag fra jordbær og mascarponecremen, der passer til enhver lejlighed
4 personer
Jordbærcoulis
500 g jordbær
1 lille bundt mynte
4 spsk. sukker
Mascarponecreme
500 g mascarpone
korn af 1 vaniljestang
1 dl piskefløde
4 spsk. flormelis
Servering
16 ladyfingers
1 dl vino santo eller marsala
Pynt
mynteblade
Sådan laver du trifli med mascarponecreme og jordbærcoulis
Jordbærcoulis:
Rens jordbærrene, og skær dem i tern. Blend halvdelen af jordbærrene sammen med mynteblade og sukker i en blender.
Bland de blendede jordbær med resten af jordbærstykkerne.
Mascarponecreme:
Pisk mascarpone og vaniljekorn sammen i en skål med en elpisker. Pisk fløde og flormelis i, så du får en jævn creme.
Servering:
Læg et lag jordbærcoulis i bunden af 4 portionsglas.
Bræk 8 ladyfingers i mindre stykker, og fordel dem i glassene. Dryp med vino santo.
Læg et lag mascarponecreme ovenpå.
Læg endnu et lag jordbærcoulis i glassene og dernæst de sidste ladyfingers og et lag mascarponecreme. Afslut med et lag jordbærcoulis.
Sæt glassene på køl, indtil de skal serveres.
Pynt:
Pynt med mynte.
Velbekomme!
Se også
Mad
Tiramisu med hvid chokolade og jordbær
Se også
Mad
10 desserter med jordbær
Læs mere om:
desserter
|
bærdessert
|
jordbær
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også