Red velvet mini cupcakes
foto: bjørn jakobsen
Det store kagebord...
Chocolatewhoopie pies
Macarons med
hindbærtrøffel
Chokolade-macarons
med nougattrøffel
Red velvet mini cupcakes
(24 mini eller 12 store)
Ingredienser
200 g smør
250 g sukker
2 æg str. M/L
225 g hvedemel
1 spsk kakao
1 tsk bagepulver
1 dl kærnemælk
eller yoghurt naturel
1 tsk eddike
1 spsk rød konditorfarve
100 g hindbærmarmelade
Evt. små chokoladehjerter
Cream cheese:
50 g smør
125 g mascarpone
eller anden flødeost
150 g flormelis
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker blødt og pisk æggene i ét ad gangen.
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver og rør det i dejen.
Rør kærnemælk, eddike, konditorfarve og hindbærmarmelade i dejen, der fordeles i muffinforme.
Bag dem ved 175 grader - små i ca. 15 min., store i 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist.
Tilbered cremen:
Pisk smør, flødeost og flormelis til en luftig icing.
Kom den i sprøjtepose og fordel den som små toppe på kagerne.
Pynt evt. med chokoladehjerter og server.
Kagerne kan opbevares koldt.
På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 25.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Bliv fodret med skønne kage-opskrifter og få gode tips af ligesindede.
Læs mere på www.facebook.com/elsker.kage eller vær med i gruppen lige HER.
Lav og servér perfekte hjemmelavede kager med produkter fra SØNDAGs shop...
Sprøjtepose fraSilikomArt
Funktionel sprøjtepose
i 100% silikone, som går
i opvaskemaskinen.
149 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER
Dåsesæt med 3 stk.249 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb dem HER
Macaronsæt fra Lékué349 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER