Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Tigerrejer på rød peber med avocadocreme
7. juni 2022
Af:
Anne Larsen
Tid: 30 min. til 4 personer32 tigerrejerLidt olivenolie1 fed hvidløgLidt frisk rød chili1 avocado2 spsk fromage frais1 forårsløg50 g agurkHavsalt og
4 personer
Tid i alt 30 min
Tigerrejer
32 tigerrejer
Lidt olivenolie
1 fed hvidløg
Lidt frisk rød chili
1 avocado
2 spsk fromage frais
1 forårsløg
50 g agurk
Havsalt og friskkværnet
sort peber
2 røde peberfrugter
1 spsk olivenolie
8 tynde skiver daggammelt brød
4 tsk lakse- eller ørredrogn
Brøndkarse
Sådan laver du tigerrejer på rød peber med avocadocreme
Læg tigerrejerne i et stort ildfast fad og dryp dem med olivenolie, som er rørt op med finthakket hvidløg og rød chili.
Steg tigerrejerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Mos avocadokødet med en gaffel og rør det med fromage frais, forårsløg og agurk i fine tern samt salt og peber.
Halvér de røde peberfrugter og tag kernerne ud.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i 10-15 min., indtil skindet er meget mørkt.
Læg dem i en tætlukket plastpose i et par minutter og fjern så det brankede skind.
Skær peberfrugtkødet ud i små tern.
Pensl brødskiverne med olivenolie, krydr med salt og peber og bag dem sprøde i ovnen.
Servér tigerrejerne med små portioner peberfrugt, avocadocreme, rogn og brøndkarse i midten og ristede brødskiver til.
Proteinenergi: 42 pct.
Fedtenergi: 27 pct.
Kulhydratenergi: 31 pct.
421 kcal pr. person
Læs mere om:
Nytårsmenu
|
Nytår
|
nytårsforretter
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også