Der er ikke noget bedre end en hel stabel af papirtynde pandekager. Og lige meget om du er til dem med is, dem med syltetøj eller sukker, så er denne opskrift på lækre, tynde pandekager helt perfekt.
Og heldigvis er de nemme at lave, så hele familien kan være med.
Det tager cirka en halv time + hviletid at bage pandekager, og denne portion giver cirka 20 stk.
Prøv også denne opskrift på amerikanske pandekager
1. Bland mel og salt sammen i en skål. Pisk æggene sammen med mælken i en anden skål. Pisk mælkeblandingen i melet, og lad dejen hvile i 20 min.
2. Rør dejen til pandekagerne sammen med ½ dl fedtstof.
3. Brun lidt smør på en pande. Hæld dejen på og drej panden rundt, så dejen fordeler sig i et tyndt lag ud over hele panden. Vend, når pandekagen er gylden i kanten.
4. Steg den færdig og lav papirstynde pandekager, til der ikke er mere dej. Drys sukker mellem hver pandekage i stablen.
5. Server pandekagerne som dessert med is og syltetøj eller server dem som en lidt syndig aftensmad.