Energi pr. person: 347 kcal. Fordelt på: fedt 28 %, protein 16 %, kulhydrat 56 %
Bananpandekagerne kan fryses, holder sig fint et par dage i køleskab og så kan de varieres i det uendelige med krydderier i dejen og forskelligt tilbehør som topping.
Bananpandekager er perfekt, når de overmodne bananer skal have et formål. Modne bananer er desuden gode for smagen, de er sødere, og så er de nemmere at mose, når de skal bruges i madlavningen. Så kan du tilmed prale af, at dine bananpandekager er lavet uden tilsat sukker. Bananpandekager er super til madpakker, til den lille sult og kan bruges som en rigtig sommerdessert med forskellig topping af bær, nødder, græsk yoghurt eller is. Banan og peanutbutter går fantastisk sammen og med lidt sirup og hakket chokolade, så er det lige ved at være en rigtig luksusdessert.
Du kan godt lave en version uden æg. Brug lidt mælk i stedet, så dejen får den rette konsistens.
Læs mere om: