1. Varm ovnen op til 175 grader.
2. Smør en springform, diam. ca. 24 cm, og drys den med kakao.
3. Pisk sukker og æg luftigt med el-piskeren. Tilsæt mel, kakao og salt og rør det sammen.
4. Smelt smørret og hæld det i dejen.
5. Kom dejen i formen og bag den nederst i ovnen i ca. 35 min. Kagen skal være klæg i midten. Lad den køle af i formen.
6. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad. Lad den afkøle i 10 min. Rør af og til i den. Pisk æggeblommerne i chokoladen sammen med kaffepulveret.
7. Pisk fløden og vend den i blandingen. Stil moussen koldt, til kagen er afkølet.
8. Fordel moussen oven på kagen i formen og glat overfladen pænt.
9. Stil på køl i mindst 2 timer og pynt med revet chokolade og kakao inden servering.
FÅ FLERE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE KAGER OG DESSERTER OG CHOKOLADE I GALLERIET HERUNDER