Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Pocheret æg
19. marts 2012
Af:
Beagle-iuel brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på pocheret æg - på gammeldags manér
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 æg
Eddike
Salt, peber
Opskrift - sådan laver du pocheret æg
Kom vand i en lav gryde eller sautérpande og tilsæt eddike (ca. 3 spsk til 1 liter vand). Kog vandet op.
Knæk et æg op i en lille kop.
Bring vandet i bevægelse og lad ægget glide ned i gryden.
Lad det pochere i 2½-3 min., blommen skal stadig være lidt blød.
Læg ægget i koldt vand.
Pochér kun 1-2 æg ad gangen.
PRØV OGSÅ:
Grillede asparges med bacon, pocheret æg og pesto
Læs mere om:
pocheret æg
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også