Traditionen tro skal der nemlig serveres kransekager til champagnen nytårsaften, når klokken slår midnat.
Her får du opskriften på lækker kransekage med et twist af chokolade - opskriften tager cirka 40 minutter at lave.
Sådan laver du kransekage med chokolade
*Tænd ovnen på 200 grader.
*Riv marcipanen og ælt den med mandelmel og flormelis.
*Pisk æggehviden let skummende og vend den med marcipanen.
*Del kransekage massen i 12 mindre stykker, rul dem ud i 3 cm tykke aflange pølser.
*Form dem trekantede med fingrene, læg på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 10-12 minutter. Lad kransekagen køle af på en rist.
*Rør flormelis til glasur med lidt kogende vand.
*Kom glasuren i en sprøjtepose og dekorér marcipanstykkerne.
*Lad din kransekage tørre og servér dem til rådhusklokkerne.
PRØV OGSÅ: Få Mette Blomsterbergs helt egen opskrift på kransekage
Få inspiration til masser af lækre forretter - perfekt til nytårsmenuen