Opskrift - sådan laver du glutenfri rødbedevafler
1. Skræl og riv rødbeder. Pisk æg, salatost, rismel, loppefrøskaller, havremel, rødbeder, salt og mælk grundigt sammen med en elpisker, til du får en ensartet masse. Varm vaffeljernet op, og kom lidt smør på pladerne. Fordel ¼ af dejen på den nederste plade. Dejen skal fordeles, da den ikke flyder ud af sig selv som normal vaffeldej. Bag vaflerne i 5-7 minutter afhængigt af dit vaffeljern. De skal bage længere, end man lige tror, så vær tålmodig. 2. SERVERING: Skyl og afdryp rucola og hindbær. Servér vaflerne lune med rucola og hindbær på toppen.
HER KAN DU FINDE FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ SUPERFOODS
Chia-pudding – Få opskriften her
Gurkemeje-latte – Få opskriften her
Kaiserschmarrn med lucuma og chiafrø – Få opskriften her
Soba-salat med tang og tofu – Få opskriften her
Maca-gryde – Få opskriften her
Opskriften stammer fra Anne-Sophie Lahmes bog ”Køkkenmagi: Superfoods til hverdag”, der giver dig nye bud på supersunde retter, der gør vejen til næringsrig mad kortere. 249 kr. Gyldendal.