Tiramisu opskrift - en lækkert italiensk dessert
Trænger du til lidt inspiration i køkkenet? Vi har samlet en række gode opskrifter som ikke blot er uhyre lækre, men også en sundere udgave af retten.
Denne gang får du en Tiramisu opskrift, og opskriften er lånt fra De Danske Vægtvogtere.
Tiramisu opskrift - det skal du bruge
Creme 125g DDV Yoghurt
1/2 tsk koncentreret, usødet solbærsaft
ca 1/2 - 1 tsk vanillekorn
multisød
Tab dig med Q Slank
Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities.
Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online.
Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her
whiskyaroma
Lady Fingers
30g kalorielet mayonnaise
10 g mel
20 g DDV Skummemælkspulver
1 knivspids hjortetaksalt
ca 1/2 tsk vanillekorn
multisød mandelaroma
2-4 spsk stærk, kold kaffe
cognacaroma
cacao
Tiramisu opskrift - sådan gør du
Rør yoghurt og solbærsaft sammen. smag cremen til med vanillekorn, multisød og whiskyaroma. stil herefter cremen på køl. Rør mayonaise sammen med mel, skummemælkspulver, hjortetaksalt og vanillekorn. tilsæt efter smag multisød og mandelaroma. Dejen til lady fingers røres sammen og sættes i fryseren i ca 10 - 15 min. Rul herefter dejen ud mellem to stk husholdningfilm og skær dejen ud i passende stykker - der bliver ca 8 stk.
Sæt kagerne på en bageplade i en varm ovn ved 180 grader og bag dem i ca 4 min på hver side. kig til dem ind imellem, de må endelig ikke blive mørke. de behøver ikke at blive sprøde. Afkøl kagerne på en rist.
Bland stærk, kold kaffe sammen med cognacaroma og dyp kagerne i det. de må gerne ligge og suge lidt. Læg herefter halvdelen af kagerne i bunden af et portionsglas. Læg halvdelen af cremen oven på, dernæst resten af kagerne og til sidst resten af cremen. Drys til sidst lidt cacao på som pynt. Sæt din tiramisu i køleskabet. Den skal stå og trække 2-3 timer, inden den serveres.
TIPS
Brug lidt tid på denne tiramisu opskrift - det er desserten værd.
Andre dessert opskrifter