Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler passer rigtig godt til julens sulemad. Få opskriften her
DET SKAL DU BRUGE
30 g solsikkekerner
100 g mandler
olivenolie
salt
300 g friske grønne bønner
Opskrift - Sådan laver du bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler
Rist solsikkekernerne på en meget varm pande uden fedtstof i 10-20 sekunder. Lad dem køle af i en skål. Hæld ganske lidt olie på panden, og rist mandlerne, til de får lidt farve. Drys dem med salt, og lad dem køle af i en skål.
Bring en gryde med vand i kog. Skyl og nip bønnerne, og læg dem i det kogende vand i ca. 20 sekunder. Læg derefter bønnerne i en skål med isvand.
Tør bønnerne grundigt. Vend bønnerne med lidt olivenolie, de salte mandler og de ristede solsikkekerner. Smag til med salt.