Den lilla radicchio klæder den lyse couscous. Bladene er sprøde som kål, og smagen er let bitter.
1. Rids kalvecuvettens fedtside i tern.
2. Marinade: Pil og riv hvidløget. Skræl og riv ingefær. Riv appelsinskallen, og pres saften. Bland hvidløg, ingefær, appelsinsaft og appelsinskal med olie, sojasauce, salt og peber. Hæld marinaden over kødet, og lad det trække i mindst 30 minutter i køleskabet.
3. Steg kødet med fedtsiden nedad på en tør pande, til den er sprød og gylden. Vend kødet, og steg det i 2 minutter på kødsiden. Steg kødet færdigt i en 175° varm ovn i ca. 25 minutter. Lad kødet hvile i 15 minutter, og skær det herefter i skiver. Drys med koriander.
4. Couscoussalat: Kog couscous efter anvisningen på pakken. Bag hasselnødderne i ovnen i ca. 10 minutter ved 175°. Gnub skallerne af i et rent viskestykke, og hak nødderne. Skyl og pluk radicchio. Rens forårsløg, og skær dem i skiver. Hak koriander fint. Vend det hele godt sammen.
5. Dressing: Rør appelsinsaft og olie godt sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen godt rundt i couscoussalaten. Servér som tilbehør til kødet.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Lammekofta med myntesalat og halve bagte kartofler - Få opskriften her
Onsdag: Skindstegt sandart med spidskål og urtekartoffelmos - Få opskriften her
Torsdag: Hakkebøf med grove fritter, chilimayonnaise og grøn salat - Få opskriften her
Fredag: Kyllingekødboller med pasta og tomatsauce - Få opskriften her