1. Læg torskefileterne på bagepapir i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber, dryp med olie, og hæld vand ved. Læg et stykke bagepapir over fadet, og bag torskefileterne i en 125° varm ovn i 30 minutter.
2. STEGT BLOMKÅL MED HASSELNØDDER: Del blomkålet i små buketter. Steg dem i olie og karry på en pande. Tag dem af panden. Rist hasselnødderne på panden, og hak dem let. Drys nødderne over blomkålen ved servering.
3. OLIVENBRUSCHETTA: Skær flute i skiver, og fordel dem på en bagerist. Pensl skiverne med olie, og bag dem i en 125° varm ovn i 5 minutter. Blend oliven med pillet hvidløg og lidt olie til en grov tapenade. Tag brødene ud af ovnen, smør dem med oliventapenaden, og bag videre i ovnen i 8 minutter. Servér med blomkål og torsk pyntet med ærteskud.
TIP: Damp evt. torskefileterne i lidt hvidvin i stedet for vand.