1. Brun kødet på alle sider i olie på en pande. Læg kødet i et ovnfast fad, og krydr med timian, salt og peber. Hæld vand ved, og dæk kødet med bagepapir. Steg det i en 175° varm ovn i ca. 60 minutter, til det er gennemstegt. Lad kødet hvile i 10 minutter, og skær det i tykke skiver.
2. STEGT PALMEKÅL MED LØG: Skyl og pluk palmekålen i mindre stykker. Pil løgene, og skær dem i tynde både. Steg kål og løg i olie på en pande i 2-3 minutter, og krydr med salt og peber.
3. RUGBRØDSCROUTONER: Skær rugbrødet i tern, og rist dem sprøde i olie på en pande. Krydr med salt. Anret kødet med palmekålssalat, og drys croutonerne over palmekålen. Servér straks.
TIP: Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan du stege 4 svinekoteletter i stedet for nakkefilet.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Læs mere om: