Opløs smuldret gær i lunkent vand i en røreskål.
Tilsæt de 2 slags mel og salt – dejen skal blot røres sammen med en gaffel og altså ikke æltes!
Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time.
Forvarm ovnen til 220°. Beklæd bradepanden med bagepapir.
Skrab den hævede dej ud af skålen og over i bradepanden. Tryk dejen ud med fingrene, så den dækker hele bunden af bradepanden.
Dryp olie over dejen, og lav små fordybninger i dejen med fingrene, så olien fordeler sig.
Tryk forsigtigt de hele, skyllede tomater ned i dejen.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Fordel løg og rosmarin på dejen. Drys med flagesalt.
Dæk formen med et fugtigt, rent viskestykke, og lad dejen hæve i 1 time.
Bag brødet i ovnen i 20-25 minutter, til det er gyldent og gennembagt. Afkøl på en rist.