
1. Mandelbund: Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk igen, til hviderne er glatte og blanke. Blend mandlerne groft i en minihakker, og vend forsigtigt mandler og kakao i æggehviderne. Fordel massen i en springform foret med bagepapir. Bag mandelbunden i en 175° varm ovn i 25-30 minutter. Afkøl den helt. 2. Rabarberskum: Rens rabarberne, og skær dem i 2 cm store stykker. Fordel dem i et ovnfast fad foret med bage-papir. Drys sukker, kartoffelmel og vaniljekorn over rabarberne. Læg den tomme vaniljebælg ved. Bag rabarberne i ovnen ved 175° i 30 minutter. Lad dem køle helt af. Fjern vaniljebælgen, og rør rabarberne sammen til en ensartet masse. Pisk fløden til skum, og vend rabarbermassen i sammen med hakket chokolade. Fordel rabarberskummet over mandelbunden lige før servering, og pynt med hindbær og hakket chokolade.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.