Saml hele retten i praktiske pakker af bagepapir. Nemt og lækkert!
1. Skær et lille snit midt i fiskefileterne, og fold dem sammen. Skyl squash, aubergine og tomater. Skær squash i skiver. Skær aubergine i tern. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver på skrå. Læg 4 stykker bagepapir på 25 x 25 cm frem på køkkenbordet, og fordel grøntsagerne herpå. Læg fisken ovenpå. Krydr med rosmarin, salt og peber. Fold bagepapiret ind over fiskestykkerne, og luk kanterne helt tæt. Placér pakkerne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 175° i 15 minutter.
2. Hytteostdip: Rør hytteost sammen med finthakket dild, salt og peber.
3. Servér pakkerne i bagepapiret direkte på tallerkenen. Top med hytteostdip.
UGENS ANDRE OPSKIFTER
Ovnstegt kylling med hvidløg og rodfrugter – Få opskriften her
Æggekage med serranoskinke, spinatsalat og gedeostebrød - Få opskriften her