Hvis du sørger for at spise rigeligt med grønt, er andet tilbehør overflødigt. Du kan dog evt. servere en bid brød til denne ret.
1. Steg bøfferne på en varm pande med fedtkanten nedad, til den er gylden. Læg bøfferne ned på panden, og steg dem i 3 minutter på hver side. Tag dem fra varmen. Krydr med salt og peber.
Lad dem hvile i 3 minutter, og skær dem herefter i skiver.
2. Syrlig kålsalat: Snit spids-kålen helt fint. Skyl den i en sigte, og lad den dryppe godt af. Læg den i en skål, og hæld sesamolie over. Bland godt. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Skær skrællen af appelsinen, og skær den herefter i pæne fileter uden hinder. Gem den saft, som drypper fra appelsinen. Vend peberfrugt og appelsinfileter med spidskålen. Dryp med appelsinsaften, og krydr med salt og peber. Drys med sesamfrø og plukket koriander, og servér som tilbehør til bøffen.
UGENS ANDRE OPSKIFTER
Ovnstegt kylling med hvidløg og rodfrugter – Få opskriften her
Æggekage med serranoskinke, spinatsalat og gedeostebrød - Få opskriften her
Dampede fiskepakker med grøntsager og hytteostdip – Få opskriften her
Laksebidder med spicy dressing og lynstegte grøntsager – Få opskriften her