Nytårsaften kalder på kransekage! Men måske den klassiske kage trænger til et tvist? Mange synes, kagen kan virke lidt tør og kedelig, så hvorfor ikke give den nyt liv med en "dip it yourself"-version i 3 trin?
1. Kransekagen: Bag (eller køb) en klassisk kransekage
2. Saucer: Sæt små skåle frem med de lækreste dyppelser til kransekagen
3. Drys: Find på knasende og farverige toppings
Her får du en opskrift på en klassisk hjemmelavet kransekage - og gode forslag og opskrifter til saucer og toppings.
Rigtig godt nytår!
Ca. 16 stykker
Hakkede pistacienødder: Hæld pistacienødderne på en bageplade beklædt med bagepapir, og sæt dem i ovnen på 200 grader i 4 minutter. Lad nødderne køle af, hak dem og hæld dem i en skål.
Guld-pufsukker: Bland pufsukker og spiseligt guldstøv sammen i en skål.
Hakkede Smarties: Hak Smarties og hæld dem i en skål.
Kokosflager: Hæld kokosflager i en skål.
Frysetørrede hindbær: Hæld frysetørrede hindbær i en skål.
Servér kransekagestykkerne sammen med de forskellige saucer og drys, og lad dine gæster selv tage stilling til, hvilke saucer og drys de vil dyppe deres kransekagestykke i.
Godt nytår!