Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Kransekage med pistacie-nødder
21. februar 2022
Af:
Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Lækker kransekage med en sprød bund af mørk chokolade, og drys af pistacienødder på toppen. Nyd dem kl. 24 til champagnen
15 stk
DET SKAL DU BRUGE
200 g ren rå marcipan
75 g flormelis
2 spsk. akaciehonning
ca. 1 bæger pasteuriserede æggehvider
50 g hakkede pistacienødder
50 g mørk chokolade, 70 %
Kransekage med pistacienødder
Ælt marcipan, flormelis og honning sammen, og tilsæt æggehviden lidt ad gangen - massen skal være fast.
Kom kransekagemassen i en sprøjtepose med stor tylle, og sæt massen i små toppe på en bageplade med bagepapir.
Pynt med hakkede pistacienødder.
Bag toppene midt i en 210° varm ovn i 5-6 minutter.
Afkøl toppene.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp kransekagernes bund i chokoladen.
Lad dem køle af på bagepapir. Kan fryses.
Se også
Mad
Kransekage med nougat
Se også
Mad
Klassisk kransekage med glasur og chokolade
Læs mere om:
Opskrifter på kage
|
kransekage
|
Nytår
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også