Kokosmakroner kan laves på mange måder – her får du den nemme version med kondenseret mælk i stedet for æg
25 stk
Tid i alt 2 t og 0 min
Det skal du bruge
1 spsk. flormelis
korn af 1 vaniljestang
1 dåse kondenseret mælk
400 g kokosmel
saft og skal af 1 usprøjtet citron
Pynt
125 g mørk chokolade
Opskrift - sådan laver du kokosmakroner med citron
Bland flormelis og vaniljekorn. Bland derefter alle ingredienserne godt sammen i en skål til en fast masse. Sæt skålen på køl i 1 time, så bliver kokosmassen nemmere at arbejde med.
Form kokosmassen til 25 små ensartede toppe, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en 175° varm ovn i ca. 10 minutter, til toppen er let gylden – hold godt øje med dem undervejs, så de ikke pludselig bliver for mørke. Afkøl på en bagerist.
Pynt: Smelt chokoladen over vandbad. Dyp bunden af hver kokosmakron i chokoladen, og stil dem med bunden opad på et stykke bagepapir, til chokoladen er størknet.