Se også
Desserter
1. Tænd ovnen på 170°. Beklæd en bradepande med bagepapir. Smelt smør ved svag varme, og afkøl. Pisk æg og sukker lyst og luftigt med en elpisker. Rør smør og vaniljekorn. Sigt mel, kakao og bagepulver i æggemassen, og vend det sammen. Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i 20-25 minutter – den må gerne være lidt fugtig. Afkøl kagen.
2. TIL ROMKUGLEMASSE: Smuldr kagen, og rør krummerne sammen med smør, syltetøj og romessens. Tril kugler af massen. Sæt på køl.
3. PYNT: Smelt chokoladen over vandbad, dyp romkuglerne i chokoladen, og tril straks i hakket Daim. Drys evt. med hindbærpulver. Sæt romkuglerne på bagepapir, til chokoladen er størknet.
PRØV OGSÅ: Marengsbund med chokoladefyld og Daim