1. Opløs kaffepulveret i vandet i en stor, flad skål; tilsæt marsala, og lad det køle af. Pisk æggeblommerne kraftigt til en let masse med sukkeret. Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret ud i æggehviderne, til de er helt stive.
2. Vend mascarpone og vaniljekorn i æggeblommerne, og fold omhyggeligt de stiftpiskede æggehvider i. Pisk piskefløden til let skum, og vend den i æggemassen sammen med citronskallen. Del evt. kagerne, så de passer til det valgte fad. Dyp én ladyfinger ad gangen i kaffeblandingen, så kun den underste del bliver våd. Læg kagerne i fadet, så bunden er dækket. Læg et 2½ cm tykt lag creme oven på kagerne, derpå endnu et lag kager og til sidst et lag creme. Sæt desserten på køl, gerne i 3-4 timer. Drys med chokolade og citron før servering.
PRØV OGSÅ: Rugbrødslagkage med italienske bær