En ny fiskefavorit er landet! Mild, god og lige til at spise. Her får du opskriften på fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli
15 min4 personer
Tid i alt 45 min
Det skal du bruge
1 løg
2 porrer
1 broccoli
75 g smør til stegning
300 g torskeloins eller torskefilet (evt. fra frost)
170 g rejer i lage
1 spsk. hvedemel
Salt og peber
½ bundt persille
250 g cremefraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
1½ dl vand
Persilletopping
½ bundt persille
75 g grov rasp, f.eks. pankorasp
Salt og peber
25 g smør
Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli
Fiskepie: Pil og hak løget. Rens porrer, og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter.
Smelt smørret i en gryde, og steg løg, porrer og broccoli i gryden ved middel varme i 2-3 minutter.
Skær torskekødet i tern, og bland det med afdryppede rejer, mel, salt og peber i en skål.
Hæld blandingen i gryden til grøntsagerne, og steg videre i 1 minut. Skyl og hak persille. Vend persille, cremefraiche, sennep og vand i gryden.
Steg i 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i et smurt ovnfad.
Persilletopping: Tænd ovnen på 200°. Skyl og hak persille, og bland den med rasp, salt og peber.
Drys blandingen over retten, og fordel smør i tern på toppen. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til overfladen er gylden, og retten er netop gennembagt.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.