1. Tænd ovnen på 200°. Rens og halvér radiserne, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med olie, og drys med salt. Bag radiserne i ovnen i 25 minutter, indtil de er møre og gyldne på overfladen. Kog belugalinserne i letsaltet vand i ca. 20 minutter, til de er møre.
2. PERSILLEPESTO: Rist mandlerne på en tør pande, og blend dem sammen med parmesan, persille, citronsaft, olivenolie og salt. Tilsæt evt. mere olivenolie, til pestoen har den ønskede konsistens.
3. Hæld kogende vand over de frosne edamamebønner i en skål, og lad dem dryppe af i en sigte. Skær avocadoerne i tynde skiver (skub skiverne ud i en lang række, og rul dem sammen, hvis du vil forme en rose). Skær spidskålen i tynde strimler. Skyl og tør feldsalat. Anret bagte radiser, linser, edamamebønner, avocado, spidskål, feldsalat og pesto sammen på et stort bræt, så dine middagsgæster hver især kan samle sig en salat. Servér med brød.
TIP: Salaten smager også dejligt som tilbehør til fisk eller kylling.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UNGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Asiatisk jordskokkefad med laks – Få opskriften her
Onsdag: Chilifyldte butternutsquash – Få opskriften her
Torsdag: Fuldkorns-risotto med svampe, grønkål og serrano – Få opskriften her
Fredag: Honning-senneps-kylling med hasselback-kartofler – Få opskriften her