Tænd ovnen på 185°. Fordel tærtebunden i tærteformen. Skyl squash, og skræl gulerødder og rødbeder. Pisk ricotta, æg, finthakket purløg, salt og peber sammen til en ensartet masse, og hæld det i tærtebunden. Lav lange bånd af grøntsagerne med en kartoffelskræller, og rul båndene stramt sammen til små grøntsagsruller. Sæt rullerne i tærten, efterhånden som de bliver færdige – start fra siderne, og arbejd dig ind mod midten af tærten. Pensl toppen af grøntsagsrullerne med olivenolie, drys med salt og peber, og bag tærten i ovnen i ca. 25 minutter, til den er fast og gylden.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Pita-pizza med pesto, serranoskinke og friske figner – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingespyd med frisk ananas og kokos-quinoa – Få opskriften her
Torsdag: Rødspætte-pakker og pasta med ricotta-pesto – Få opskriften her
Fredag: Krydret farsbrød med kartofler og græsk salat – Få opskriften her