1. Læg lammekoteletterne på en tallerken. Pil og pres hvidløgsfeddet. Riv citronskallen fint. Bland hvidløg og citronskal med olie, salt og peber. Pensl lammekoteletterne med marinaden. Grill dem på en varm havegrill eller (grill)pande i 4 minutter på hver side.
2. Ærtepuré: Skrub kartoflerne, og kog dem i usaltet vand, til de er møre. Lad ærterne koge med de sidste 2-3 minutter. Hak dild og mynte. Blend ærter og kartofler til en grov puré sammen med krydderurter, smør, salt og peber.
3. Tomatsalat: Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rist mandlerne let på en tør pande. Bland tomater med fennikel, mandler og oliven. Hæld olie og balsamico over tomatsalaten, og vend friskhakket mynte i.
TIP: Ærtepuréen bliver bedst med friskbælgede ærter, men i en snæver vending kan du sagtens bruge frosne.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Salade niçoise med frisk tun og sennepsdressing - Få opskriften her
Tirsdag: Krebinetter med persillesauce og tomatsalat - Få opskriften her
Onsdag: Bønnesalat med pocheret kylling og vilde ris - Få opskriften her