
1. Rist hasselnødderne på en pande, og hak dem fint. Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend hasselnødder i massen sammen med hvedemel. Beklæd de 8 tærteforme med bagepapir. Fordel nøddedejen i formene, og bag dem i en 200° varm ovn i 18 minutter. Afkøl helt.
2. Hindbærmousse: Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Pisk æggeblommer og sukker til en hvid og luftig masse. Blend hindbær med en stavblender. Vrid vandet af husblassen, og læg husblassen i en kasserolle sammen med hindbærpuréen; varm langsomt blandingen op til 45°. Tag gryden af varmen, og vend forsigtet æggemassen sammen med hindbærpuréen, lidt ad gangen. Pisk fløden til skum, og vend hindbærmassen i.
3. Sæt anretterringe omkring nøddebundene, og fordel hindbærmoussen i stålringene. Stil kagerne i køleskabet i mindst 3 timer. Løsn stålringen med en spids kniv, og løft den forsigtigt op. Pynt kagerne med hakket chokolade.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.