Super nem og enkel suppe. Er du vegetar, kan du udelade fiskesauce og evt. smage til med lidt miso, soja eller salt.
1. Sautér ingefær, hvidløg, citrongræs og rød karry i lidt olie i en gryde, uden at det tager farve. Kom bouillon eller vand på, og kog op. Smag til med fiskesauce, lime og sukker, og lad det hele simre i 5-10 minutter.
2. Steg svampene i lidt olie på en varm pande. Damp bønnerne i et par minutter i saltet vand.
3. Anret nudler, svampe, bønner, forårsløg og mynte i to store skåle, og hæld den varme suppe over. Servér straks.
TIP: Suppen er også skøn med kylling i.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Muslinger med nudler og bønner - Få opskriften her
ONSDAG: Pasta med kødboller og salvie - Få opskriften her
TORSDAG: Ristet multe med stuvede porrer - Få opskriften her
FREDAG: Vietnamesiske forårsruller med steak - Få opskriften her