Opskrift på bønnesalat med solsikkekerner
Mad

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler

10. februar 2022
Af: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler passer rigtig godt til julens sulemad. Få opskriften her

DET SKAL DU BRUGE

  • 30 g solsikkekerner
  • 100 g mandler
  • olivenolie
  • salt
  • 300 g friske grønne bønner

Opskrift - Sådan laver du bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler

  1. Rist solsikkekernerne på en meget varm pande uden fedtstof i 10-20 sekunder. Lad dem køle af i en skål. Hæld ganske lidt olie på panden, og rist mandlerne, til de får lidt farve. Drys dem med salt, og lad dem køle af i en skål.
  2. Bring en gryde med vand i kog. Skyl og nip bønnerne, og læg dem i det kogende vand i ca. 20 sekunder. Læg derefter bønnerne i en skål med isvand.
  3. Tør bønnerne grundigt. Vend bønnerne med lidt olivenolie, de salte mandler og de ristede solsikkekerner. Smag til med salt.

FLERE SALATER DER PASSER GODT TIL JULEMADEN

Læs også