PRØV OGSÅ: Thailandske fiskefrikadeller med sprøde grøntsager
1. Hak torskefilet fint i en kødhakker eller foodprocessor. Rør fiskekødet sammen med æg, mel, mælk, salt og peber. Sæt farsen på køl.
2. OVNKARTOFLER: Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
3. APPELSINRÅKOST: Snit hvidkål i tynde strimler. Riv skallen af appelsinerne. Rør appelsinskal, olie, citronsaft, honning, sennep, salt og peber sammen til en dressing. Vend hvidkålen i dressingen. Fjern al skræl fra appelsinerne, og skil appelsinbådene fra hinanden. Vend dem i kålsalaten. Rist mandler på en tør pande, hak dem groft, og drys dem over råkosten.
4. Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive gyldne, før du vender dem. Servér med ovnkartofler, appelsinråkost og remoulade eller aïoli.