Mellemøstligt tilbehør giver spræl til de grillede koteletter. Benyt lejligheden til at tænde op i havegrillen, hvis vejret er til det.
1. Persillesalat: Skyl og hak persille og mynte groft. Pil og hak hvidløg groft. Bland krydderurter og hvidløg med citronsaft og fintrevet citronskal, og tilsæt olivenolie. Rør persillesalaten sammen, og krydr med salt og peber.
2. Couscous: Tilbered couscous som anvist på pakken. Skyl og halvér tomaterne. Vend couscous sammen med halve tomat-er og persillesalat (gem lidt til at pynte koteletterne med).
3. Koteletter: Pensl koteletterne med olie, og steg dem 2-3 minutter på hver side i olie på en (grill)pande. Servér koteletterne med et drys persillesalat og couscoussalat som frisk tilbehør.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laks med sesampanering og lun asiatisk spidskålssalat - Få opskriften her