Prøv denne lækre salat, der både er lidt spicy og lidt sød i smagen - krebsehalerne kommer virkelig til deres ret. Du kan naturligvis servere på rugbrød, hvis du foretrækker det.
6 personer
Krebsehalesalat
6 skiver hvidt/lyst brød
150 g krebsehaler
Dressing
250 ml græsk yoghurt 10 %
fintrevet skal af 1 økoappelsin
6 tørrede abrikoser skåret i strimler
3 spsk. fintskåret dild
0,1 g safran
havsalt og friskkværnet peber
Pynt
brøndkarse
chili
Sådan laver du krebsehalesalat
Stik hver brødskive ud i en cirkel med en udstikkerform eller et glas med en diameter på 5 cm. Rist brødene gyldne på begge sider. Lad krebsehalerne dryppe fri for væske.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend krebsehalerne i.
Anret på ristet brød, og pynt med fintskåret chili og brøndkarse.