Spar tid på opvasken med denne hurtige ret, der giver dig hele middagen i én gryde. Få opskriften på kylling i kokos med edamamebønner og citrongræs her
20 min4 personer
Tid i alt 20 min
DET SKAL DU BRUGE
500 g kyllingebrystfilet
1 fed hvidløg
1 løg
2 stængler citrongræs
2 cm frisk ingefær
1 spsk. solsikkeolie til stegning
2½ dl misobouillon
1 dåse kokosmælk (400 g)
200 g edamamebønner uden bælg (fra frost)
TILBEHØR
4 dl ris
TIL SERVERING
200 g frisk rødkål
½ bundt koriander
Opskrift - Sådan laver du kylling i kokos med edamamebønner og citrongræs
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak hvidløg og løg. Pil det yderste lag af citrongræsset, skær top og bund fra, og hak resten af stænglerne fint. Skræl ingefær, og hak det fint.
Steg hvidløg, løg, citrongræs og ingefær i olie i en gryde. Tilsæt kylling, og brun det på alle sider. Hæld bouillon ved, og lad det koge ind til den halve mængde.
Tilsæt kokosmælk, skru ned for varmen, og lad retten simre, til saucen er let cremet. Lad de frosne edamamebønner koge med i et par minutter under omrøring.
Servering: Snit rødkål fint på et mandolin- eller rivejern. Vend de kogte ris og den snittede rødkål i retten lige inden servering, og top med koriander.
TIP: Misobouillon fås i bl.a. helsekostbutikker, hos Matas og hos asiatiske købmænd. Kan evt. erstattes af hønsebouillon.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.