1. Kyllingebryst-fileter: Tænd ovnen på 180°. Hak mandlerne groft i en minihakker. Pensl kyllingefileterne med olie, vend dem i de hakkede mandler, og krydr med salt og peber. Læg kyllinge-fileterne på en bageplade
beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20 minutter, eller til de er gennemstegte.
2. Tilbehør: Kog ris efter anvisningen på pakken.
3. Ananassalsa: Skær ananassen over på langs, og skær hver halvdel over endnu en gang på langs. Skær den hårde stok væk. Skær frugtkødet fri af skrællen, og skær kødet i tern. Pil og skær løget i tykke skiver. Steg ananas og løg i solsikkeolie på en (grill)pande. Skyl agurken, og skær den i tern. Vend ananas, løg og agurk sammen med sesamolie og limesaft. Krydr med salt og peber.
4. Servering: Servér kyllingefileterne med ananassalsa, og ris drysset med chiliflager.
TIP: Du får ananas tilovers – brug den i en smoothie eller som topping på din morgenyoghurt.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Andebryst med sød sojasauce og grøn linsesalat - Få opskriften her
Onsdag: Chili con carne med edamamebønner - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingesuppe med to slags kål og shiitakesvampe - Få opskriften her
Fredag: Ribbenssteg med sprøde kartofler, syltede rødløg og estragonmayonnaise - Få opskriften her