1. Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og fordel dem i et ovnfast fad. Læg kyllingelårene ovenpå. Dryp olie over, læg timiankviste ved, og kværn godt med salt og peber ud over. Hæld bouillon i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i 30-40 minutter, til kartoflerne er møre, og kyllingen gennemstegt og sprød. Pynt evt. med frisk timian før servering.
2. Skræl gulerødderne. Brug dernæst skrællekniven til at lave lange bånd af gulerødderne. Ryst eller rør en dressing sammen af citronsaft, olie, honning, dijonsennep salt og peber, og vend gulerødderne med dressingen i en skål. Fordel hasselnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 5 minutter, eller indtil skallerne løsner sig. Gnid nødderne mod hinanden i et rent viskestykke, og kassér skallerne. Hak de ristede hasselnødder meget groft, og fordel dem over gulerodssalaten sammen med skyllede hindbær og smuldret feta.